RSS

Kvällsvickning med Tempeh, kantarellbulgurOtto och fermenterad tofu i rödvin

13 Oct

image

Kom hem och var lite sugen… Det blev till att skiva upp en bit tempeh, steka den rapsolja med citronpeppar ( en konstig orange variant med allt möjligt i…), värma på lite av lunchen; kantarellbulgurOtto och servera detta på en bädd av vitkål med en halv tärning fermenterad tofu i rödvin, åååh, låt aldrig kvällen ta slut!!!🙂

 
Leave a comment

Posted by on October 13, 2011 in Hemmalagat, Maja, Uncategorized

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: