RSS

Raw pumpa

04 Mar

Igår blev det rawfood av Hokkaidopumpan.  

Jag strimlade den med potatisskalaren och marinerade sedan de tunna strimlorna i citron, salt, linfröolja, färsk habanero och rosmarin. det blev jättegott! Konsistensen var mjuk och färgen härligt orange😀 Det gick alldeles utmärkt att äta pumpa tillagad raw-style, jag fick inte ont i magen och det har jag lätt för att få…….. Tog inga bilder, Johan åt upp den för snabbt😉

 
Leave a comment

Posted by on March 4, 2010 in Hemmalagat, Maja, Rawfood, Recept

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: