RSS

Brunch på Tröls igen

02 Nov

 

Efter inlägget om brunchen vi åt på Nya Tröls förra söndagen så var mina föräldrar sugna på att dra dit och äta. Vi tre syskon samt Johan blev också medbjudna 🙂 Så hela familjen drog iväg till Tröls när de öppnade kl 11 för att avnjuta buffé och soft musik i trevligt sällskap.

 

 

Idag var det lite andra rätter än förra gången. Det fanns kålpudding med quorn (vegetarisk), med tillhörande lingon, hela fina lingon, jättegott!! Jag åt även stekt potatis och inlagd gurka.Sen fanns det precis som förra gången tre sorters bröd och tre sorters ost, äggakaka (pappa sa att det var ugnspannkaka, det var det kanske men den var väldigt tjock..) Det fanns också stekta champinjoner, och stekta ägg som inte var lika sotiga som förra gången, jag älskar stekta hela små champinjoner, mums!! I bakgrunden på bilden skymtar en smoothie som smakade banan och honung, det fanns också fruktsallad, små twix-choklad samt en sockerkaka. Alla var nöjda och glada efter brunchen.

 

 

Under tiden som vi åt kom det nya rätter, som wokad quorn med squash och grönsakspaj, jag var tyvärr för mätt vid det laget 😦 men det kommer väl fler chanser får man hoppas 🙂

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 2, 2008 in Maja, Restaurangbesök

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: