RSS

Tiden står inte still för dadlarna, en mognadsprocess

19 Sep

Tiden tickar på för de färska dadlarna, nästan en vecka har gått sen inköpet på möllevångstorget och de är inte längre så färska. En av dem har blivit till en flytande goja innanför sitt skal, den åker i matsoporna. De andra börjar bli ordentligt skrynkliga och lite mjuka.

Hur lång tid ska det ta innan de är mogna? Någon slags färgskiftning borde det väl bli innan det är dags att smaka på dem igen? Fortsättning följer…..

färska dadlar

färska dadlar

 
Leave a comment

Posted by on September 19, 2008 in exotiska ingredienser, Maja, shopping

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: