RSS

Hyllning till slungade morötter

19 Sep

Slungade morötter är gott!

De blir så mjuka och matiga när man med potatisskalaren gör långa strimlor och sedan steker dem i olja, smör och kryddor.

Palsternacka passar fint att strimla på samma sätt.

Sedan lägger man det på en bädd av svart eller rött mustigt ris, serverar med en fetaoströra på feta, matyoghurt, salt och färsk timjan, en god vegetarisk biff till och kanske en sallad.

Till efterrätt en gotländsk saffranspannkaka, så är fredagen gjord.

 
Leave a comment

Posted by on September 19, 2008 in Hemmalagat, Maja

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: