RSS

Fikafredag på Cosmopolitan

19 Sep

Nu i höst har vi infört en ny tradition, fikafredag. Dels för att det är så roligt att äta ute, dels för att vi vill testa nya ställen i stan (Malmö) och dels för att om man ser fram emot att fika på fredagen så kanske man inte gör det på de andra dagarna lika mycket, och då sparar man pengar.

 

För två fikafredagar sen var vi på Cosmopolitan café på djäknegatan i Malmö.

Det var inte första gången vi var där men vi var sugna på att gå dit igen eftersom det är ett trevligt ställe. Inredningen är second hand, mörkt och mysigt. Det finns en soffa man kan sitta i under ett stort porträtt av en fin dam 🙂 och självklart är även maten och drycken värd ett besök.

Jag har fått smak för deras is-té. De har grönt, rött och chai. Denna gången testade jag chai, som var med mjölk och riktigt god 🙂 stor för 22kr. Den varma chailatten är inte dum den heller. De andra i sällskapet drack det röda is-téet. Ingen var besviken.

Vi åt en foccacia med getost och aubergine, och en med getost och kronärtskocka (vi delade alltså, 2 hade man inte orkat själv, man får rejäla portioner) för 58kr styck. De var som vanligt jättegoda.

Jag brukar äta vegetarisk lasagne när jag är riktigt hungrig, då får man så mycket att man knappt orkar äta allt, men eftersom det är så gott så tvingar man i sig det mesta, fast chipsen man får till brukar Johan få då.

Jag kan varmt rekommendera Cosmopolitan, där är trevligt, prisvärt (de har även studentrabbat), bra service och gott!! En mysig oas i centrum som de skriver på sin hemsida.

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 19, 2008 in Kafébesök, Maja, Restaurangbesök

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: